Bert

by diederik
519 views
Bert
 

Team lid sinds:
Februari 2018

Waarom OCR?:
Omdat het leuk is… Ik heb altijd al gedroomd zoiets te kunnen doen (obstakelparcours), maar tot enkele jaren geleden was dat niet mogelijk. Tot OCR er ineens kwam. Lekker uitdagingen tijdens het lopen, variatie en vooral gewoon doen!

Wat is je doel binnen OCR?:
Beter worden. Ik ben begonnen met als doel een run uitlopen, dan wil je er nog een, dan wil je langer, verder, extremer. Ik zou liefst van al nog sneller worden maar met de passieve tijd die ik erin kan steken vrees ik dat elite snelheden niet voor mij gaan zijn.

Favoriete OCR serie (en waarom):
Ik kan me niet echt een bepaalde serie bovenhalen. Ik doe voorlopig vooral Strong Viking omwille van de hoeveelheid runs in combinatie met de world pass.

Favoriete Obstakel (en waarom):
Alles met kracht en aapje spelen… Ik doe het gewoon graag, altijd al een aapje geweest. Hoe moeilijker hoe liever, als het dan eindelijk lukt is dat des te leuker.

Minst favoriete obstakel (en waarom):
Alles met hoogte en water. Enkele keren onzacht de grond geraakt vanop hoogte en een keertje koude shock gehad tijdens het zwemmen. Dat zijn dingen die, hoe hard je je verstand ook op nul probeert te zetten, je onderbewustzijn toch te slim af is.

Hoe blijf jij in shape?:
Bacon! En natuurlijk de overenthousiaste Rammers, met hun run-selfies op de meest onmogelijke momenten en temperaturen, motiveren toch om af en toe eens buiten te komen.

Wat was je eerste race?:
Battle of the Ardenns 2015

Welke race is je het meeste bij gebleven?:
Battle of the ardennes (eerste race)
Battle of maestricht 2015 (ontmoeting Erik en Michele)
Eerste Strong viking België (eerste 19k)
Iron viking Hills 2017 (nieuwe mijlpaal)
Rat Race Dirty Weekend 2018

Welke race zou je ooit nog willen doen?:
Een vraag die ik misschien nog wel ooit kan invullen als ik beter ben. Momenteel zou ik wel nog graag de Strong Viking in Roskilde doen, omdat ik die nog niet gedaan heb.

Welke landen heb je tot nu toe races gelopen?:
Nederland, België, Duitsland, Engeland

Welke races heb je al op jouw kerfstok?:
– Strong viking
– Spartacus
– Strongmanrun
– Gladiator
– Mudmasters
– Ratrace

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More