Niels

by diederik
561 views
Niels
 

Team lid sinds:
Juli 2017

Waarom OCR?:
Wat me zo aantrekt binnen deze sport is toch wel de gemoedelijkheid om je heen. Zelf ben ik niet een competitie loper en dus is er ook geen strijd, de enige strijd die je voert is tegen jezelf.

Wat is je doel binnen OCR?:
Mijn doel is om mezelf te blijven uitdagen, zoals ik eerder aangaf is de enige strijd die je voert tegen jezelf. Zo heb ik afgelopen jaar mijn eerste Iron gelopen en volgend jaar wil ik er meer lopen in betere conditie. Ik wil meer obstakels gaan volbrengen en zo mijzelf beter en makkelijker over het parcours voortbewegen.

Favoriete OCR serie (en waarom):
Dat zal dan toch Strong Viking zijn. Ik heb nog niet onder veel andere organisaties gelopen dus ik kan daar ook nog geen mening over hebben.

Favoriete Obstakel (en waarom):
Dat is dan misschien wel de “Sled Pull”. Een slee gevuld met gewichten en die van de ene kant naar de andere kant trekken. Ik kan daar helemaal in los gaan en even lekker met mijn krachten smijten!

Minst favoriete obstakel (en waarom):
Dat zal dan toch de “platinum rig” zijn. Hij is me nog nooit gelukt en vind het dan ook lastig om die starre ijzer staven vast te blijven houden. Dit zal voorlopig wel even mijn minst favo obstakel zijn.

Hoe blijf jij in shape?:
Ik train alles vanuit huis. Mijn hardlooprondjes begin ik altijd vanuit huis en heb in mijn schuur een kleine ruimte gecreëerd om te trainen, buiten aan de schuur heb ik dan de monkeybars gemaakt en zo ook een plek gemaakt voor de battle ropes.

Wat was je eerste race?:
Men of Steel in Scheveningen 2015.

Welke race is je het meeste bij gebleven?:
De Iron Viking 2017 in Gent. Mijn allereerste en ik had me er goed op voorbereid. Na 28km kreeg ik kramp maar was sterk genoeg om het eruit te lopen telkens. Aan het eind over de finish heb ik mijn vriendin ten huwelijk gevraagd!

Welke race zou je ooit nog willen doen?:
ik zou ooit nog wel eens een Spartan race willen doen. Een grote organisatie waar je altijd zoveel van ziet! Lijkt me geweldig!

Welke landen heb je tot nu toe races gelopen?:
-Nederland
-België
-Duitsland

Welke races heb je al op jouw kerfstok?:
-Men of Steel
-Strong Viking
-SV Iron Viking

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More